flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміни до засад використання автоматизованої системи документообігу Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області

21 вересня 2022, 11:02

Додаток

до рішення зборів суддів Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 20 вересня 2022 року № 4

пункт 5.3. Засад використання автоматизованої системи документообігу Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області, затверджених рішенням зборів суддів від 08.09.2015 року № 10 у редакції рішення зборів суддів Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області  від 14 серпня 2020 року № 5, викласти в такій редакції:

5.3. Судові справи, які надійшли до суду в порядку розділу VI ЦПК України  ( процесуальні питання, пов'язані з виконанням судових  рішень у цивільних справах), розділу VІІ ЦПК України ( судовий контроль за виконанням судових рішень)  передаються раніше визначеному у справі судді.  За наявності обставин, визначених п. 3.5 Засад – передаються на автоматизований розподіл, крім випадку, коли до виходу на роботу такого судді залишилось не більше 3 робочих днів.

 

розділ 7 Засад використання автоматизованої системи документообігу Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області, затверджених рішенням зборів суддів від 08.09.2015 року № 10 у редакції рішення зборів суддів Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області  від 14 серпня 2020 року № 5, доповнити пунктом 7.3. такого змісту:

         7.3. Заміна присяжного у справі здійснюється за вмотивованим розпорядженням керівника апарату суду на підставі подання головуючого судді у випадках:

 - повідомлення присяжним про настання обставин, що унеможливлюють в подальшому його участь у розгляді даної справи;

- повторної неявки присяжного,  належним чином повідомленого про час та місце проведення судового засідання, без поважних причин або  неповідомлення про причини такої неявки .