flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміни до засад використання автоматизованої системи документообігу Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області.

28 грудня 2021, 11:42

Додаток

до рішення зборів суддів Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 28 грудня 2021 року № 4

викласти в новій редакції пункти 4.4 та 4,5 Засад використання автоматизованої системи документообігу Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області, затверджених рішенням зборів суддів від 08.09.2015 року № 10 у редакції рішення зборів суддів Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 14 серпня 2020 року № 5,

  • Клопотання слідчого, прокурора, інших учасників кримінального провадження, скарги , які надійшли до суду в порядку КПК України в межах одного кримінального провадження передаються на розгляд слідчому судді, який в даному кримінальному провадженні визначений першим. У разі, якщо відносно цього слідчого судді мають місце обставини, передбачені п.3.5 Засад (крім п.п. 3.5.2 Засад) - іншому слідчому судді, раніше визначеному в цьому кримінальному провадженні за хронологічним порядком.
  • У випадках, коли відносно раніше визначеного слідчого судді (слідчих суддів) мають місце підстави, передбачені п.3.5 Засад ( крім п.п. 3.5.2 Засад), клопотання та скарги в межах одного кримінального провадження підлягають автоматизованому розподілу.