flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянуто кримінальне провадження пов’язане з військовою агресією Російської Федерації проти України

14 липня 2022, 14:29

           14 липня 2022 року Світловодським міськрайонним судом Кіровоградської області розглянуто кримінальне провадження відносно мешканки міста Світловодськ за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 436-2  Кримінального кодексу України.

            Вироком Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області у кримінальному провадженні затверджено угоду про визнання винуватості, укладену 14 червня 2022 року між прокурором у кримінальному провадженні - начальником відділу нагляду за додержанням законів Службою безпеки України та Державною прикордонною службою України Кіровоградської обласної та підозрюваною, відповідно до якої громадянку Т. визнано винуватою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 436-2 КК України, та призначено узгоджене сторонами  покарання у виді  позбавлення волі на строк 4 (чотири) роки без конфіскації майна з іспитовим строком 2 (два) роки.

         На вирок суду можуть бути подані апеляційні скарги до Кропивницького апеляційного суду в порядку визначеному статтею 394 Кримінального процесуального кодексу України.