flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Реєстрація в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС)! (Доповнено)

06 жовтня 2021, 09:37

Реєстрація в Єдиній судовій інформаційно-телекомукаційній ситемі (ЄСІТС) - обов’язкова!

У зв’язку з тим, що з 5 жовтня 2021 року набирає чинності Положення про порядок  функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС) повідомляємо про необхідність обов’язкової реєстрації.

Адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, судові експерти, державні органи та органи місцевого самоврядування, суб’єкти господарювання державного та комунального секторів економіки повинні зареєструвати свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС в обов’язковому порядку.

Реєстрація в Електронному кабінеті (https://id.court.gov.ua/) здійснюється виключно з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС у добровільному порядку.

Просимо врахувати вказану інформацію задля економії часу та можливості користування новими та сучасними перевагами Електронного суду. 

Реєстрація в ЄСІТС не позбавляє права на подання документів до суду в паперовій формі.

        Додатково слід нагадати, що технічна підтримка для користувачів підсистем «Електронний суд» та «Електронний кабінет» доступна за номером 044 492 70 10 та e-mail адресою inbox@vkz.court.gov.ua 

Якщо виникають питання, як зареєструвати офіційну електронну адресу в ЄСІТС, - в нагоді стануть:

       Відеоуроки про порядок роботи в Електронному кабінеті, які розміщені на кожному кроці роботи програмного забезпечення (кнопка "Відеоінструкція" у верхній правій частині сторінки) - https://cabinet.court.gov.ua.

       Відеоролики на каналі YouTube "Електронний кабінет" - https://www.youtube.com/channel/UCbZOPgWYEgmyGG1V-RF8RJg.

      Детальні інструкції стосовно порядку роботи кожної з підсистем (модулів) на вебсторінці технічної підтримки користувачів ЄСІТС - https://wiki.court.gov.ua.